INICI AGENDA LINKS  

 Serveis
Programa d'Activitats
d'educació ambiental
Programa
d'Exposicions
Centre de recursos
d'educació ambiental
Consultes assesorament
ambiental


CENTRE DE RECURSOS D'EDUCACIÓ AMBIENTAL D'EDUCACIÓ AMBIENTAL

Què és?

Des de la Casa Natura gestionem un recull de recursos de tota mena: bibliogràfics, tècnics, audiovisuals... que estan a disposició de tota la població del municipi, i que constitueixen una eina per treballar tots aquells aspectes que tinguin a veure amb la millora de la qualitat ambiental del municipi.

A qui està adreçat?

Aquest recurs serà d’especial importància per als centres docents del municipi, que trobaran una eina útil per treballar-hi l’educació ambiental, tot i que aquests materials estan a disposició de qualsevol col•lectiu o persona particular del municipi que els pugui necessitar.

Com es pot fer servir?

Des de la Casa Natura ens encarreguem d’aconseguir tot tipus de recursos relacionats amb aquests temes. Tots els recursos que ens arriben són classificats i endreçats en una base de dades, que a més ens serveix per gestionar-los.

Es pot consultar el catàleg de recursos disponible en línia en aquesta web i en paper a la Casa Natura.

Per a demanar materials en préstec cal posar-se en contacte amb la Casa Natura o la Regidoria de Medi Ambient. També podeu enviar-nos la vostra sol•licitud a través d’aquesta web.

Us informarem de la disponibilitat en recursos que poden ser d’utilitat per a la sol•licitud cursada, i posteriorment podreu recollir els materials a la Casa Natura, sempre que no siguin imprescindibles, en aquell moment, per al desenvolupament diari de les seves activitats.

Caldrà omplir una fitxa de préstec i responsabilitzar-se del material prestat durant el període acordat, que serà variable segons les necessitats de cada cas.

Un cop retornat el material, la persona responsable omplirà una fitxa on podrà valorar aquest servei i fer propostes per adquirir nous materials o fer millores en el servei.


 Educació
 Ambiental
Logo meteo
Consulta de dades meteorològiques
Consells sobre medi ambient
La Casa de Natura i els nens/es

Casa Natura 2010 | Ajuntament de Ripollet Regidoria de Medi ambient |     designed by extragrafics